Sympatihilsner på Facebook strømmer den anden vej ind til de ansatte på Ronald McDonalds familiehus ved Rigshospitalet

Lederen af Ronald McDonald-huset, hvor en far søndag overfaldt sine 4-årige tvillingedøtre med en kniv, fortæller, at hun er chokeret. I en mail til bt.dk skriver daglig leder Karen Bjørløv Jacobsen.

- Vi er alle dybt berørte af den familietragedie, der er sket, og vores tanker er hos familien og de pårørende. Vores hovedprioritet nu er at tage hånd om de øvrige familier, der bor i huset samt de frivillige, skriver hun og fortsætter: 

- Det er vigtigt for os at sikre, at alle får den fornødne hjælp og støtte til at bearbejde de voldsomme oplevelser og den store sorg. Jeg har ingen yderligere kommentarer til hændelsen af hensyn til familien og de øvrige familier i huset.Også på Ronald Mcdonald-husets facebook-profil ligger en lignende opdatering fra Karen, samt to andre ansatte i familie-huset, Anette og Iben. 

Den har affødt en lang række sympatihilsner og kommentarer fra venner og bekendte af huset, der er i chok over, hvordan en far kunne overfalde sine to 4-årige tvillingepiger med en kniv søndag. 
 
- Mange tanker til det mest fantastiske sted og til alle familierne samt frivillige, skriver Mari-Anna Carlsen.
 
- Vores tanker er hos jer. Det er ikke til at tro, lyder en anden besked. 

- Det er så urimeligt, at det overhovedet sker, og så netop i det hus: Det er ufatteligt sørgeligt, skriver Helen Kehler, mens Tina Leth formulerer sin sympati-hilsen således:

- Tænkte meget på jer i går, og håber at I, Anette, Karen og Iben, også fik den hjælp som I havde behov for, til at tackle situationen. I er, og har altid været, en tryg base i svære tider, for de børnefamilier, der har mest behov for det