Var du vidne til episoden, eller ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til nryt@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

To yngre mænd er onsdag aften blevet tævet og stukket med kniv ved Christiania. De er begge uden for livsfare.

Det oplyser Københavns Politi.

»Den ene er stukket i benet, og den anden er vistnok stukket i armen, men de er på Rigshospitalets traumecenter lige i øjeblikket, så vi ved ikke så meget,« siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix.

Udover knivstikkene er mændene tilsyneladende også blevet tævet.

»Der er forlydener om, at der har været vold, både grov vold med kniv men også almindelig vold, men det kan vi få bekræftet, når vi snakker med lægerne senere,« siger vagtchefen.

To mænd er onsdag aften blevet stukket med kniv tæt ved Christiania i København.
To mænd er onsdag aften blevet stukket med kniv tæt ved Christiania i København.
Vis mere

Politiet fik klokken 20.43 en anmeldelse om, at en eller flere personer var blevet stukket med kniv, og at det umiddelbart skulle være foregået ved Bådmandsstræde ved Christiania i København. Politiet har forsøgt at få vidner i tale, men det har været svært, og man jagter derfor stadig den eller de gerningsmænd, der står bag overfaldene.

»Vi ved intet. Stedet taget i betragtning er der ikke mange, der har set noget, og mange kan ikke huske, hvad de har set, så vi prøver at lede efter vidner, men det er svært,« siger Henrik Brix.

Kort efter klokken 23.30 har politiet haft mulighed for at afhøre de to ofre, men de har umiddelbart ikke kunnet give politiet brugbare informationer om den eller de gerningsmænd, der står bag knivoverfaldene.

»Vi afhørt mændende, men de kunne ikke hjælpe synderligt. Vi har ingenting, så vi skal snakke med dem igen og prøve at finde flere vidner,« fortæller vagtchef Henrik Svejstrup.