Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Politiet på Sydsjælland efterlyste onsdag eftermiddag en mistænkelig Audi, kørte rundt flere steder på Møn, især omkring Stege.

Den sorte Audi der blev observeret flere gange i området i løbet af dagen og aftenen. Omkring klokken 19 lykkedes det en patrulje at stoppe bilen og anholde to mænd, som politiet nu formoder er østeuropæere.

»Vi er ikke i tvivl om, at det er de rigtige, vi har fat i,« siger vagchef jens Frederiksen fra Sydsjællands Politi til BT.

Der er tale om to mænd, der taler gebrokkent engelsk og formentlig er fra østeuropa. Audi, de kørte i, er på udenlandske plader.

»De har flyttet sig uhyggelig hurtigt på meget kort tid. På to timer er de blandt andet set set på Østmøn, Vestmøn, Stege - og så blev de anholdt omkring Vordingborg,« siger vagtchefen.

Onsdag eftermiddag efterlyste politiet den mørke Audi, som blev beskrevet som mistænkelig. I den forbindelse forklarede vagtchefen:

»Der er flere tilfælde af mistænkelige forhold. Det første i Stege ved Thorvangs Museum, hvor der er observeret to personer, der på mistænkelig vis går ind på et lager, hvor de ikke har noget at gøre. De går også ind i en turistbus, hvor de heller ikke har noget at gøre. De bliver så konfronteret af en, som spørger, hvad de laver. Så bliver de sure og stiger ind i en Audi og kører fra stedet,« forklarer Jens Frederiksen.

Den anmeldelse indløb klokken 15.08 og kort efter var de to udenlandske mænd i den sorte Audi på spil igen.

»15.45 er der anmeldelse om, at de to er øst fra Stege i samme bil. En af udlændingene går ind i et hus, og dem, der bor der, sidder på første sal og råber, hvad der sker, hvorefter manden stikker af og i samme Audi,« forklarer Jens Frederiksen.

Senere blev de to mænd også spottet på restaurant, hvor de forsøgte at stikke af fra regningen. Det lykkedes dog ikke for dem.

De to mænd, der formodes at være østeuropæere, er lige nu bragt til politiet, som er ved at finde ud af, hvem de er og hvad der skal ske med dem.

»Det ser ud til, at der er nogle forhold, de skal stå til regnskab for. Lige nu er vi også ved at kigge lidt tilbage i tiden, for det kan nemlig være nogen, vi har truffet før. Når vi er færdige med efterforskningen, finder vi ud af, om der er nogle forhold, vi kan sigte dem i,« siger Jens Frederiksen.

Han understreger, at politiet er meget glade for de mange henvendelser de modtog i forbindelse med efterlysningen. De var med til at finde frem til bilen.

Endnu en efterlyst bil

Omkring klokken 19 onsdag aften efterlyste Sydsjællands Politi endnu en bil. Denne gang en grå Mercedes.

»Vi har umiddelbart ikke nogen grund til at tro, at der er nogen sammenhæng mellem de to biler. Audien fra tidligere var på udenlandske plader, mens denne er på danske,« siger vagtchef Jens Frederiksen.

Bilen og dens passagerer er blevet spottet i villakvarterer.

»Den er blevet set i indkørsler, hvor den ikke hører til. Det har virket lidt pudsigt - men når folk er kommet hen i mod dem, har de blot spurgt om vej,« siger Jens Frederiksen.

»det virker lidt mistænkeligt - og så kører den oven i købet på afmeldte plader,« tilføjer han.

Mercedesen er set indkørsler flere steder på Møn. Den blev sidst set omkring Haslev og er endnu ikke fundet.

Hvis du ser den grå Mercedes med registreringsnummer FA52144, hører politiet meget gerne fra dig