Susan K. - kendt fra Paradise Hotel - kylede et halv liters ølglas i hovedet på en 20-årig garderobepige, så hun fik en flænge i hovedet og skulle syes med seks sting. En anden blev udsat for trusler om vold, fordi hun ringede efter politiet.

Det skete på diskoteket Social Club i Århus kl. 3.30 i aftes. Politiet bekræfter over for eb.dk, at Susan er blevet anholdt, og hun vil blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold og trusler mod vidner.

Susan K blev sur på garderobepigen over en episode med hendes venindes jakke.

- Hun blev hidsig, fordi venindens halstørklæde lå i ærmet og ikke rundt om bøjlen, fortæller et vidne til bt.dk. Hun ønsker ikke sit navn frem.

Pludselig forsvandt hun og kom tilbage med et fyldt ½ liters ølglas, som hun kylede efter garderobepigen.

- Hun tog tilløb fra to meters afstand,og da hun var en meter væk, så kastede hun ølglasset lige i hovedet på hende med et overhåndskast. Det virkede meget bevidst, og der var rigtig meget blod, fortæller vidnet, der stod få meter væk.

- Garderobepigen var jo fuldstændig chokeret, siger hun.

En anden af garderobepigerne ringede efter politiet, men deres ankomst gjorde ikke Susan mere rolig.

- Det var der, hun begyndte at råbe og skrige som en tosset og kom med trusler til hende, der havde ringet efter politiet, om, at hun nok skulle finde hende og banke hende, fortæller vidnet.

Hun havde også lagt mærke til Susan K i løbet af aftenen, hvor hun virkede meget hidsig, selvom hun tilsyneladende ikke var så fuld.

- Hun hidsede sig fuldstændig op i baren, fordi hun skulle have betjening. Hun ville have stjernetreatment. Hun skulle ikke bare behandles ligesom alle andre, fortæller vidnet til bt.dk.

bt.dk følger sagen...