Det kom som et chok, da Mira Wanting udsendte en pressemeddelelse d. 11. december om, at hun var alvorligt syg af kræft. Samme dag blev det bekræftet, at det var livmoderhalskræft, den 34-årige skuespiller og alene-mor til to, led af. Hun tabte kampen mod den aggressive sygdom d. 22 dec. 2012
Det kom som et chok, da Mira Wanting udsendte en pressemeddelelse d. 11. december om, at hun var alvorligt syg af kræft. Samme dag blev det bekræftet, at det var livmoderhalskræft, den 34-årige skuespiller og alene-mor til to, led af. Hun tabte kampen mod den aggressive sygdom d. 22 dec. 2012 Foto: Rune Evensen
Mira Wantings alt for tidlige død, har ikke alene efterladt hendes nærmeste familie i dyb sorg. Også hendes omgangskreds er - selvsagt - dybt berørt af tabet af skuespilleren.

Én af dem der kendte 34-årige Wanting rigtig godt, var skuespilleren Julie Ølgaard. De to har indspillet flere film sammen. Samarbejdet på det store lærred udviklede sig hurtigt fra et rent professionelt forhold på jobbet til et varmt venskab udenfor. I 'virkelighedens verden'.

Da BT mødte Julie Ølgaard, til premieren på teatermusicalen 'Hey Jude', fredag aften, var det ikke meget, hun havde overskud til at sige.

- Jeg elskede hende meget højt. Meget mere har jeg ikke rigtig lyst til at sige. Det vil ikke være rigtigt, sagde hun. Det var tydeligt at se, at alene tanken om tabet berørte den ellers altid smilende skuespiller meget.

Men efter at have sovet på det, skriver Ølgaard nu selv på sin blog, julieolgaard.dk, om tabet af veninden.

'Her i december måned har jeg mistet en skøn veninde, og vi har alle mistet et fantastisk menneske!! Jeg er fuldstændig ulykkelig og tom for ord', skriver hun blandt andet, inden hun slår fast, at det er et tab, det tager tid at komme over.

'Det er så trist at det er umuligt at beskrive, men jeg vil alligevel vise min respekt for et fantastisk menneske, som vil være mere savnet end man forstår.'

 
Mira Wanting Split

Veninden slutter med en sand kærlighedserklæring til Mira Wanting.

'Tak for den du var og den du altid vil være i mindet. Jeg respekterer dig, elsker dig og jeg sætter SÅ meget pris på de minder vi nåede at få sammen og de drømme vi havde sammen. Du vil leve videre i dine skønne døtre, og i de mennesker der holder af dig – og det er heldigvis MANGE. Jeg savner dig!!!'

Mira Wanting døde af livmoderhalskræft den 22. december. Hun blev bisat fredag fra Søndre Kapel ved Grundtvigs Kirke på Bispebjerg i København. Mira blev blot 34 år. Hun efterlader sig døtrene Fillipa på to et halvt år og Alberte på 13 år.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.