Nadia Shila Petersen, kendt fra realityprogrammet 'De unge Mødre', har fået fjernet en pengeindsamling på nettet, som angiveligt skulle sørge for, at hun kunne komme hjem til Danmark.

Det skriver Realityportalen.

21-årige Nadia Shila Petersen og hendes 46-årige mor, Heidi, opholder sig i øjeblikket i USA, men herhjemme kræves de begge fængslet af anklagemyndigheden, tiltalt for blandt andet dokumentfalsk og bedrageri for omkring 250.000 kroner.

Det har fået Nadia Shila Petersen, der efter eget udsagn, ikke selv har råd til at betale for en flybillet til Danmark, til at oprette en pengeindsamling, så hun kan rejse hjem og tage sin straf.

Men indsamlingen er nu blevet fjernet igen, oplyser Mike Nielsen, direktør hos indsamlingssiden Caremaker, hvor indsamlingen blev oprettet.

»Det er os, der har fjernet den. Vi holder øje med alle indsamlinger, så vi er sikre på kvaliteten af de indsamlinger, der bliver startet, og så vi kan undgå misbrug. Vi oplever desværre, at nogle folk forsøger at snyde med indsamlinger,« siger direktøren til Realityportalen.

Mike Nielsen slår fast, at man fra Caremakers side har haft en 'begrundet mistanke om misbrug i forbindelse med indsamlingen', og at det er grunden til, at den er blevet fjernet igen.

Foruden sagen om bedrageri og dokumentfalsk har Nadia Shila Petersen også en sag kørende med sin ekskæreste Jannick Pedersen, der har kæmpet for at få deres fælles søn, Kyle, hjem til Danmark.