Hannah Ginic får en ny chance for at bevise, at hun er en god mor for sin fem måneder gamle datter Cecilya.

Kommunen havde ellers truet med at fjerne pigen, fordi de mente, at 17-årige Hannah, kendt fra Kanal 4-successen 'De unge mødre', satte sine egne behov før sin datters.

Men i dag fik Hannah den gode besked på observationshjemmet Sabrogården i Skive, der er et bosted for unge mødre, hvor hun og Cecilya bor.

- Jeg har fået at vide, at jeg gerne må få forlænget opholdet herovre tre måneder endnu. Så har vi været her i otte måneder. Og hvis det fortsætter, som det gør nu, så stiler de mod, at jeg kan komme ud og bo for mig selv, siger Hannah Ginic.

Hannah føler selv, at personalet på observationshjemmet har skrevet flere anmærkninger i hendes papirer, som ikke passer. Blandt andet om en episode, hvor hun farvede hår, mens Cecilya var vågen.

- Og der står der i papirerne, at jeg lod Cecilya ligge og skrige inde på legetæppet. Men jeg sad foran hende og snakkede med hende og legede med hende. Jeg har aldrig ladet mit barn ligge og græde. Jeg har altid været der for hende, siger Hannah, der en uge før jul blev indkaldt til et møde, hvor hun fik at vide, at de ville fjerne hendes barn.

Men det blev udsat til i dag, og nu er tvangsfjernelsen altså sat på standby til den unge mors store glæde. Og der er måske også andre gode ting i vente for 17-årige Hannah på kærlighedsfronten.

- Jeg snakker lidt med en. Vi skal på date, og så må vi se, om det bliver til noget. Men jeg glæder mig, siger hun til bt.dk.