Popsnedkeren Remee kæmper fortsat for at holde skindet på næsen rent økonomisk.

Hele fundamentet er bundet op på, at han har en sag kørende mod sin tidligere assistent, Christian Hoeck, som Remee kræver ca. 1,8 millioner kroner af.

Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab fra Rambams Entertainment APS, som er ejet og kontrolleret af den tidligere X Factor-dommer, og som også afslører, at Remee ikke har overholdt en række bestemmelser i bogføringsloven og momsloven.

Remee og Christian Hoeck ligger i krig med hinanden, efter Remee har anklaget sin tidligere medarbejder for at tømme hans konti for anseelige beløb. Christian Hoeck afviser alle anklager mod ham og har tidligere stået frem i BT og fortalt sin version af sagen. 

Den tidligere X Factor-dommer har tidligere været i mediernes søgelys på grund af økonomisk rod, og en gammel sag er også at finde i det nye regnskab. Her fremgår det nemlig, at der er blevet trukket tre millioner kroner ud af selskabet.

Det beløb svarer nogenlunde til størrelsen på det ulovlige aktionærlån, som Remee i 2011 gav sig selv, og som efterfølgende blev ham pålagt at betale tilbage.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Remee viser desuden, at der ‘i strid med bogføringslovens bestemmelser ikke er foretaget en betryggende arkivering af regnskabsmaterialet’, at selskabet ikke har ‘overholdt bogføringslovens krav om, at bogføringen skal tilrettelægges og udføres i overensstemmelse med god bogføringsskik under hensyn til virksomhedens art om omfang.’

Derudover skriver revisoren, at selskabet ‘i strid med momslovens bestemmelser ikke har foretaget rettidig indberetning og afregning af moms.’

Der er anmærkninger i alle regnskaber for blandt andet ikke at arkivere korrekt og ikke betale moms. Hvordan kan det være?

- Fordi de folk som tidligere skulle tage sig af bogføring mv. ikke har gjort deres arbejde, som vi havde forventet. Men dette er der nu rettet op på, da vi blandt andet har indgået aftale med en ekstern bogholder, skriver Remees advokat, Claus Molbech Bendtsen, i en mail til BT.

RETTELSE: BT skrev tidligere torsdag, at egenkapitalen i Remees selskab var afhængig af sagen mod Christian Hoeck. Det viser sig imidlertid, at der ikke var belæg for dette. BT beklager.

Andre læser også