Den britiske et-årige prins Louis har taget sine første skridt i offentligheden.

Prins William og Kate Middleton var i weekenden på en specialdesignet legeplads med deres tre børn, prins George på fem år, prinsesse Charlotte på fire år og prins Louis på et år.

En specialdesignet legeplads, som Kate Middleton selv har været med til at designe.

Flere billeder derfra viser en glad og livlig prins Louis, der spæner rundt i den tropisk-lignende have. I haven blev der taget flere billeder af den et-årige prins, hvor han tager sine første skridt i offentligheden.

Prins William holdt et godt øje med sin søn, et-årige prins Louis, som i den grad nød sin mors specialdesignede legeplads.
Prins William holdt et godt øje med sin søn, et-årige prins Louis, som i den grad nød sin mors specialdesignede legeplads. Foto: Matt Porteous
Vis mere

Formålet med besøget var, at Kate Middleton skulle fremvise en særlig have, der officielt åbner på tirsdag. Formålet med stedet er at opmuntre børn til at være mere udenfor.

»De har været involveret i hvert skridt på vejen, og hertuginden var meget begejstret for at se det endelige resultat. Børn, både hendes egne og andre, har altid været kernen i dette projekt,« siger en assistent til Daily Mail.

På billederne kan man også se en glad og barfodet prinsesse Charlotte i en blomstret kjole.

Også prins George nød godt af sin mors legeplads og udforskede hvert et område og var især glad for at dyppe sine tæer i de forskellige små idylliske bække.

Hertuginden håber, at haven vil inspirere familier til at komme udenfor og nyde naturen. Den særlige legeplads har et træhus, et vandfald, en hule samt en masse planter og træer.

Alle tre børn har også selv bidraget til deres mors nye legeplads, da de har været med til at samle blade, mos og kviste i løbet af de seneste måneder, som er blevet en del af lejrbålets omgivelser.

'RHS Back to Nature Garden' er designet af Kate Middleton i samarbejde med landskabsarkitekterne Andree Davies og Adam White.

Stedet har også til formål at fremhæve de gode ting, naturen kan gøre for mennesket, såsom både mentalt og fysisk velvære.

Her ses prins Louis med sin far, prins William.
Her ses prins Louis med sin far, prins William. Foto: Matt Porteous
Vis mere

Kate Middleton har især fået idéen, efter hun har set, hvor mange problemer voksne har med deres mentale helbred, misbrug og social udstødelse, som især bunder i deres barndom.

I et interview med gartneren Monty Don siger Kate Middleton til BBC, at hun mener, naturen og at være aktiv udenfor har kæmpestore fordele for vores fysiske og mentale velvære – især for yngre børn.

»Jeg håber, dette sted, som vi har skabt, vil inspirere familier, børn og andre lokalsamfund til at være udenfor og nyde naturen og bruge tid sammen.«

Kate Middleton har tidligere sagt, at hun selv har 'gode minder' om at være udendørs som barn.