Meget tyder på, at den ellers så Superman-begejstrede Hollywood-skuespiller Nicolas Cage har givet afkald på et af sine kæreste ejer; det allerførste Superman-hæfte, der så dagens lys tilbage i 1938.

Det drejer sig om en certificeret originaludgave af det første Superman-tegneseriehæfte 'Action Comics #1' fra juni 1938. Det var i denne udgave, at vi første gang stiftede bekendtskab med Superman.

Man anslår, at der i hele verden kun er omkring 100 eksemplarer af hæftet tilbage, og bare fem af dem er i samme gode stand, som det skuespilleren nu har skilt sig af med..

Nicolas Cage fik ellers for 11 år siden stjålet det sjældne hæftet, men det blev heldigvis fundet igen i april i år, da det blev solgt på auktion som en del af indholdet i et depotrum - ved en fejl.

Den ærlige køber af skabets indhold leverede Superman-tegneserien tilbage til aktionshuset og National Treassure-stjernen kunne blive genforenet med sit kære eje.

Men nu tyder alt på at Hollywood-stjernen har skilt sig af med superhelten, han oprindeligt købte for ca. 830.000 kroner på auktion i 1997. Det skriver MTV.

Hæftet, der er fra 1938 blev dengang solgt for 10 cents. Men onsdag blev det solgt for højeste bud på 12 millioner kroner blandt de 50 bydende i online-aktionen. Det samme som - eller i hvert fald identisk med det - Nicolas fik tilbage et halvt år forinden.

Og det kan undre. For den populære skuespiller er så glad for superhelten, at han har opkaldt sin søn Kal-El efter Superman, som han hed på sine fødeplanet, inden han kom til jorden.

Cage skulle desuden have spillet den kryptonik-allergiske helt i en filmatisering af Tim Burton. Det blev dog aldrig til noget, og nu tyder alt på at Nicolas lægger yderligere afstand til Clark Kent.