Den avantgarde Fame Monster-sangerinde er usædvanligt åben i et interview med britiske Vanity Fair. Her løfter hun blandt andet sløret for bagsiden af at være så outrer. Mændene flygter.

- Du ender med at dø alene i et hus større, end du aner med alle dine penge og hit-albums.

Sådan sagde en tidligere kæreste til Lady Gaga. Det fortæller hun til det britiske magasin Vanity Fair. 

Og det er ikke den eneste gang, Gagas forhold er endt skidt. Det sker faktisk altid, fortæller den ærlige og åbenhjertige sangerinde i interviewet.

- Jeg har den effekt på folk, at det starter godt ud. Og så når jeg er i et forhold med andre som også er kreative eller kreative på deres egen måde, så sker der det, at tiltrækningen begyndelsesvist er der, og det hele bare er enhjørninger og regnbuer. Og så hader de mig, siger Gaga.

Også selvom flere af dem efterfølgende har friet til den udklædningsglade popstjerne. Det ser hun blot som et dårligt forsøg på at redde forholdet.

Selv mener hun, at svaret på, hvorfor mændene flygter, skal findes i typen af mænd hun vælger. Har de en kreativ åre, ender det ikke godt.

- Jeg tror, at det i virkeligheden handler om, at jeg dater kreative folk. Og jeg tror ikke, at det de bliver intimideret af min pengepung, men af mit sind, siger hun.