Kåre Quist og Tine Røgind skal giftes i morgen.
Kåre Quist og Tine Røgind skal giftes i morgen. Foto: Martin Sylvest Andersen
Når kirkeklokkerne lørdag kl. 14.30 ringer i Hellerup kirke, er det, fordi TV-værten Kåre Quist og journalist Tine Røgind skal giftes. Det er 'Kontant'-værtens andet bryllup, efter han sidste år blev skilt fra Karen Pallisgaard, efter knap to års ægteskab. Men nu ser Kåre Quist frem til, at han igen skal sige ja i kirken.

- Jeg glæder mig bare. Nu er der ved at være styr på det hele, og når man står der, så bliver det konkret. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Tine komme ind i kirken. Jeg har hørt meget om kjolen, men ellers ved jeg ikke noget. Jeg ved, at Tine og Lasse Spangenberg  (kjoledesigner, red.) har lagt planer, så jeg glæder mig til at se, hvad de har fundet på, siger Kåre Quist til bt.dk.

Efter ceremonien i kirken, går en drøm i opfyldelse for Kåre Quist.

- Jeg har realiseret min gamle drøm at blive kørt rundt i en hvid Rolls Royce, så jeg har lejet sådan en. Så skal vi til Gentofte og have taget nogle billeder, og bagefter skal vi til Tines forældre, som også bor i Gentofte, hvor der skal holdes reception og fest, siger Kåre Quist, der har store forventninger til den store dag.

- Jeg forventer, der ikke kommer skybrud. Det eneste skybrud, der kommer, er forhåbentlig fra pigerne i kirken, når Tine kommer ind. Der bliver nok fældet en tåre. Ellers forventer jeg mig bare en rigtig dejlig dag, der sikkert kommer til at gå vildt hurtigt, når man først står midt i det. Og så er der en masse mennesker, jeg glæder mig til at se. Selvfølgelig glæder jeg mig også til at få sagt nogle ting til Tine, så jeg håber det bliver en dejlig fest, noget meget højtideligt med noget god mad og forhåbentlig godt vejr, siger Kåre Quist.

Der kommer 75 mennesker til receptionen og 50 mennesker til middagen. Kåre Quist har planlagt en tale til sin udkårne, men vil ikke afsløre noget om, hvad han vil sige til hende.

- Ja, det har jeg, Jeg skal selvfølgelig sige noget til hende, men den er ikke færdig endnu, så den må blive til Tine. Men mon ikke, der står noget sødt i den, siger Kåre Quist.

Som traditionen ofte foreskriver, tager det kommende ægtepar på polterabend før brylluppet med venner og veninder. Sådan var det også for Kåre Quist og Tine Røgind.

- Det har været meget traditionelt. Vi blev begge to kidnappet af vores respektive vennegrupper, og jeg har været den helt store tur igennem med gokartkørsel, og jeg har fået opfyldt min drøm om at prøve en vandscooter, og så bowlede vi. Om aftenen var vi ude og spise på restaurant, som vi havde lejet. Det var en polterabend fyldt med adrenalin og så lidt promiller. Der var masser af sport og konkurrence, fortæller Kåre Quist.

- Det var især fedt, at alle vennerne var samlet. Når man er omkring de fyrre, så er det ret sjældent, at man ser alle drengene på en gang, så det var en rigtig fed polterabend. Det var dejligt at sidde og vide, at man ikke skulle noget lige om lidt. Der var ingen der skulle hente unger eller ned på arbejdet. Så det var rigtig fedt, fortæller han.

Kåre Quist og Tine Røgind arbejdede sammen på Ekstra Bladet, hvor de mødtes første gang. I 2011 blev de kærester, og Kaare Quist friede til Tine Røgind på en romantisk rejse i Venedig. Og nu skal de gidtes

- Jeg er sikker på, at jeg ikke kan få en bedre kone end Tine, lyder det fra en glad Kåre Quist.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.