Tidligere supermodel Helena Christensen beviser, at hun på ingen måde har ladt maven hænge. Hun optræder i ny reklame - kun iført løbesko.

Hun er fyldt 41, har født et barn og elsker ost. Alligevel har Helena Christensen stadig en krop, der er så stram og smækker, at den kan give yngre modeller akut nervesammenbrud.

Modelkarrieren er ellers for længst lagt på hylden til fordel for rollen bag kameraet. Men med sådan en gudinde-krop kan man ikke bebrejde hende, at hun alligevel viser den frem i ny og næ.

I en ny reklame for Reebok-løbesko smider hun det hele og viser, hvordan moder jord har skabt hende - kun iført løbeskoene. 

Ifølge britisk Vogue er skoene en del af hemmeligheden bag, at hun er i stand til at forblive så gudeskøn. Den indbyggede teknologi, der er skabt af en tidligere NASA-ingeniør, skal nemlig tone ben og bagdel, når du går i dem. Og det passer eks-modellens dovenskab perfekt, siger hun.

- Nu hvor jeg bor i New York, kan jeg godt lide at gå alle vegne. Så det er fantastisk, at have sko, der toner ben og bagdel, mens man går. Jeg kan virkelig mærke, at de virker og har bemærket en forskel bare på få uger, siger Helena Christensen til britisk Vogue.

Mon ikke, at der er andet på spil end bare gode sko?

Tjek skoene, hvis du vil kopiere Helenas trick - eller bare se på flotte ben.