Lyt til artiklen

I tre måneder var Lukas Graham-trommeslageren Mark 'Lovestick' Falgren forelsket i en kvinde, der var ældre end ham.

Det kunne sagtens have udviklet sig til mere. Men kvinden var 52. Og det betød, at hun ikke kunne give ham, hvad han ønskede, fortæller han i 24syv-programmet '112 for knuste hjerter'.

»Jeg vil ikke sige, vi var kærester, men vi havde et forhold, hvor vi bare havde det mega nice. Vi oplevede en masse ting sammen,« fortæller den i dag 34-årige musiker om forholdet, der ligger et par år tilbage.

Han var på daværende tidspunkt kommet ud af et turbulent forhold, hvor han havde følt sig svigtet og holdt for nar. Så forholdet til den ældre kvinde gav ham troen på kærligheden tilbage.

»Jeg ved ikke, om jeg skal sige det her, men vi tog til sådan en svampeceremoni sammen med en shaman, og det var, som om jeg havde været til tusind psykologtimer. Der skete simpelthen nogle fundamentale ting. Også i forhold til, hvordan hun var,« siger han.

»Jeg ville gerne have været sammen med hende, hvis ikke hun var det ældre, for jeg ville gerne have børn – hun kunne ikke give mig børn. Så der var en form for slutdato på forholdet. Det kunne ikke vare ved.«

Mark Falgren er i dag i et lykkeligt forhold med en jævnaldrende kvinde. Og det kan han måske takke den anden kvinde for.

»Hun lærte mig en masse ting – også om kærlighed, og hvad der var vigtigt i livet. Da vi valgte at sige farvel til hinanden, gik der ikke så lang tid, så fandt jeg hende, jeg er sammen med nu. Og det forhold kan jeg give alt det gode, jeg har lært. Være loyal, troværdig og ærlig.«

Hør hele afsnittet af '112 for knuste hjerter' her.