Casper Christensen har sagt et højt og klart ja sin udkårne Isabel, der er datter af Jarl Friis-Mikkelsen. I en enkelt, lang kjole med korte ærmer og åben ryg, designet af designeren Stasia, gik 28-årige Isabel Friis-Mikkelsen op ad kirkegulvet med sin far Jarl Friis-Mikkelsen. Her sagde hun ja til den 18-år ældre Casper Christensen.

Som et festligt indslag sang Peter Frødin og kirkekoret umiddelbart efter vielsen 'Jeg er for kendt til det her sted' til stor morskab for de mange fremmødte gæster.

Jarlen filmede med sin mobiltelefon vielsen.

Se billederne: Gæsterne ankommer til Caspers bryllup

Parret blev viet i i Københavns Domkirke. 200 venner, bekendte og familiemedlemmer er blevet inviteret i kirken og den efterfølgende reception.

Jarlen smilede lidt nervøst, da han kom op ad kirkegulvet, men Isabel gav sin fars arm et beroligende klem, mens hun smilede til ham. Ved alteret blev hun modtaget med kindkys far både Casper Christensen og Frank Hvam, som er forlover.

Læs også: Isabel Friis-Mikkelsen: Opgav schweizisk kærlighed

Bruden blev fulgt af tre brudepiger i lange rosa kjoler, heriblandt Caspers datter og Isabels lillesøster, samt en brudesvend i skikkelse af Caspers søn.

Brudens kjole har et langt slæb, men er lårkort under det gennemsigtige stof. Designeren, Stasia, siger, at bruden har været fantastisk at arbejde sammen med, og langt fra nogen hysterisk 'bridezilla'.

Efter brudens entré blev første samle 'Kærlighed er lysets kilde' sunget. Derud over skal der synges 'Kærlighed fra Gud' og 'Det er så yndigt at følges ad'.

Blandt gæsterne er standupkomikerne Jan Gintberg og Lars Hjortshøj med fruer, popparret Søren Rasted og Lene Nystrøm og naturligvis brudens forældre Jarl Friis-Mikkelsen og Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Dagens mand i skysovs Casper Christensen ankom til kirken med sin forlover Frank Hvam.

Se billederne: Gæsterne ankommer til Caspers bryllup

Casper Christensen har traditionen tro ikke overnattet hjemme, men på Hotel Skt. Petri med sin søn, som han har med ekskonen Anette Toftgaard.

Jan Gintberg røbede lige før vielsen, at han har planlagt et irsk gimmick som tale til brudeparret, mens Aqua-Lene bebyrdede, at hun synes, at parret passer supergodt sammen.

Efter vielsen vil der være reception med champagne og bryllupskage på Club Sunday, som Casper Christensen ejer. Efterfølgende vil der være fest et hemmeligt sted.


Læs mere: Sådan kommer Casper C og Isabels bryllup til at foregå

Læs også: Isabel Friis-Mikkelsen: Opgav schweizisk kærlighed