23 måneder og 50 hjemmekampe. Så lang tid var det siden, at Kiel og René Toft Hansen senest havde forladt Sparkassen-Arena i Tyskland som tabere. Men mod Mikkel Hansen, Henrik Mølgaard og resten af stjerneparaden hos Paris Saint-Germain måtte Toft og Co. give fortabt. 30-26 vandt gæsterne.

Tyskernes danske keeper, Niklas Landin gjorde ellers, hvad han kunne for at fastholde holdets flotte statistik med storspil i tyskernes mål. Blandt andet måtte Mikkel Hansen helt hen til den 25. minut, før han kom på tavlen for første gang. Men storspil fra Landin var altså ikke nok i sidste ende.

Mikkel Hansen, der sad over i sidste uges Golden League med knæproblemer, havde før torsdagens kamp ellers scoret 54 mål i seks kampe - men han virkede kampen igennem hæmmet af skaden og fik derfor kun tilføjet fire scoringer til den bugnende scoringsliste.

Der var ellers masser af spilletid til den danske storskytte, men han nøjedes med at assistere. I stedet var det den franske trio Nikola Karabatic, Daniel Narcisse og ikke mindst veteranmålmanden Thierry Omeyer, der brillerede. Sidstnævnte stod registreret for en redningsprocent på 60 pct. efter de første 30 minutter, og pauseføringen på 16-10 til PSG var derfor fuldt fortjent.

Nogle hurtige Landin-redninger i begyndelsen af anden halvleg bragte lidt liv i Kiel-tilskuerne, men Paris-mandskabet så ud til at stå for presset. Især Narcisse holdt tyskerne på behørig afstand.

Men efterhånden som haluret tikkede, åd hjemmeholdet sig mere og mere ind på Mikkel Hansen og en hårdt kæmpende Henrik Møllgaard i forsvaret.

Et par nøgleredninger af Landin bragte med 10 minutter tilbage Kiel på 22-24. Og mens René Toft Hansen måtte forlade banen med et flækket øjenbryn, fortsatte Landin med de vigtige redninger. Med fire minutter tilbage var Kiel kun bagud med et enkelt mål.

Et sikkert Mikkel Hansen-mål på straffekast fik igen skabt lidt afstand, og da den store angrebsmæssige oplevelse i kampen, Daniel Narcisse, holdt roen, kom Kiel aldrig nærmere. Trods en reducering fra René Toft Hansen måtte Kiel altså registrere et yderst sjældent hjemmebane-nederlag.

Med sejren fastholder PSG førstepladsen i gruppen med seks sejre ud af syv mulige. Kiel ligger nummer fire med fire sejre og tre nederlag.