Når man i sin tredje European Tour-turnering ender på en delt sjetteplads og tjener 300.000 kr., så kalder det normalt på en fejring.

Men så heldig var Mads Søgaard ikke.

»Jeg skal ud i bilen og videre til Sjælland. Det må vente til en anden gang, sagde den stilfærdige midtjyde,« der spiller sit første år på Challenge Touren.

»På den måde har det jo været en ligegyldig uge, for det her resultat tæller ikke for mig. Men jeg har spillet mod Europas elite, og jeg føler, jeg kan være med. Det giver mig sindssygt meget blod på tanden til at gøre det her til min legeplads. Det har givet mig troen på, at jeg, hvis jeg klør på, kan være en del af det her om et par år,« sagde Mads Søgaard, der havde svært ved at sætte ord på den opbakning, han havde oplevet ude på banen, hvor 24.000 tilskuere var mødt, hvilket sendte det samlede tal op på 86.000.

»Det har virkelig været en stor oplevelse. Helt vildt. Men jeg er glad for, hvordan jeg håndterede det. Det her er jo meget unormalt for mig. Så det har været en god test - og så sjovt«, sagde Mads Søgaard, der også fik rosende ord med på vejen af Søren Kjeldsen:

»Sejt gået. Han går en stor fremtid i møde.«