Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den forgangne uge blev Kevin Magnussens. Den unge danske racerkører har været overalt. På alle læber, alle forsider, alle sendeflader.

Onsdag eftermiddag i Paris blev han præsenteret som ny kører for det franske Formel 1-team Renault, og torsdag aften landede han så med privatjet i Herning for at være en del af festen ved Dansk Motor Award 2016, hvor han også viste sin kæreste, Louise Gjørup, frem for første gang.

Men midt i al Magnussens aktuelle lykke er han og kæresten udsat for lidt af et mareridt.

BT kan i dag afsløre, at den danske Formel 1-stjerne gennem længere tid har været udsat for en stalkers gentagne og ubehagelige chikane af sit og kæresten Louise Gjørups liv.

Det er stalking, der har stået på i måndesvis, og det har fundet sted på de sociale medier. Her bliver Magnussen og kæresten udsat for, at der lægges private billeder op af dem, og stalkeren appellerer i sine tekster til at ville have sex med Kevin Magnussen. Billederne har ikke sexuel karakter, men mange af dem er tydeligt private. Derudover har stalkeren også offentliggjort et telefonnummer og en adresse på en lejlighed i København på siden.

BT har fået bekræftet, at både telefonnummer og adresse er kæresten Louise Gjørups.

Kevin Magnussen er vidende om, at BT i dag bringer historien om stalkeren, men vi har gennem Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, fået at vide, at familien ikke ønsker at udtale sig om situationen. Heller ikke Louise Gjørup har ønsket at udtale sig.

Stalkeren optræder både på Instagram og Twitter, og beskederne er utvetydige. Personen ønsker angiveligt kontakt og sex med Kevin Magnussen, og det lader personen gå ud over kæresten Louise Gjørup, der kaldes grim og noget, der får det til at gøre ondt i øjnene. Endnu mere alvorligt er det, at Instagram-kontoen har det uhyggelige navn ’dogjorup’ (dø Gjørup, red.).

Efter kæresteparrets optræden på den røde løber torsdag aften dukkede der nye billeder op på Instagram-profilen, ligesom stalkeren også meldte sig på banen med en twitter-konto under navnet ’kun min marryman’, hvor der var lagt en række billeder af Magnussens kæreste op med tekster, der mere end antydede en forsmåelse over forholdet mellem racerkøreren og Louise Gjørup.

Stalkingen foregår på Twitter-profiler, der bliver lukket ned for så at opstå igen under nye navne.

I slutningen af januar kunne man såldes se en række billeder og beskeder fra den formodet samme person - ved den lejlighed var det på Twitter-kontoen med navnet ’keverskonegift’ (Kever er Magnussens kælenavn, red.)

Her så man en lang række billeder af primært Kevin Magnussen og hans kæreste. Nogle af billederne er formentlig let tilgængeligt materiale på internettet, men en række af billederne er billeder af både Kevin Magnussen og kæresten i mere privat regi.

De er som oftest ledsaget af tekster skrevet i et besynderligt sprog, men hvor det dog synes åbenlyst, hvad det er, der siges. Og både Kevin Magnussen og hans far bliver tagget (nævnt med deres twitterbrugernavn) i de fleste af beskederne. BT har valgt ikke at gengive beskedernes ordlyd her.

Det har ikke været muligt for BT at finde frem til, hvem stalkeren er.

Andre læser også