Ifølge Arsène Wenger har Chelsea direkte kurs mod mesterskabet i dette års Premier League, hvis de kan fortsætte deres nuværende form. Arsenal-managerens udtalelser kommer efter, at hans hold led et 1-2 nederlag ude Swansea, og Wengers udvalgte er dermed 12 point efter førende Chelsea.

Arsenals manager, Arsène Wenger, erkender, at hvis man ser på sæsonen indtil nu, er der ikke nogen seriøs udfordrer til Chelsea om det engelske meterskab. Med Chelsea ubesejret og fire point foran nr. 2, Southampton, så ser det ikke godt ud for Arsenal og andre hold med mesterskabsambitioner.

- I øjeblikket er Chelsea på vej til at slutte sæsonen med 100 point. Hvis de fortsætter sådan, så er der ingen der kan stoppe dem, siger Arsène Wenger ifølge engelske The Guardian.

Da han blev spurgt om, hvorfor Chelsea er så dominerende, mens deres rivaler synes at kæmpe for at vinde momentum, svarede Wenger:

- Der er ikke nogen åbenlys grund til det. De havde en god start, og det har betydet, at så længe de ikke taber, så er der ingen usikkerhed på holdet. Det er den smule ekstra moral, der kan være afgørende, når det bliver tæt.

Wenger beklagede sig efter nederlaget til Swansea over, at hans hold ikke udviser "den rette attitude". For anden gang på fem dage satte Arsenal en føring over styr.

- Vi har haft en særdeles skuffende uge, hvis man tænker på, hvordan vi har spillet og det endelige slutresultat. Vi førte 3-0 imod Anderlecht og endte med uafgjort, og 1-0 imod Swansea og taber. Hvis man har høje ambitioner, så skal man kunne vinde en kamp, hvor man kommer foran, udtaler Wenger.