Det endte med at blive førstedivisionsklubben Vejle, der trak det længste strå, da Brøndby Hallen søndag dannede rammen for indendørsturneringen Arbejdernes Landsbank Cup.

Der skulle dog et vaskeægte straffesparks-drama til, før de røde fra Østjylland kunne række armene i vejret. I finalen mødte holdet Hobro, der på forhånd var udnævnt som en af favoritterne til at løbe med den samlede sejr. De to hold havde mødtes i gruppespillet, hvor Hobro vandt 2-0.

Billedet var dog anderledes i finalen. Vejle startede med at komme foran 1-0. En af Hobros absolut bedste spillere gennem hele turneringen, Martin Thomsen, bragte dog balance i regnskabet, og efter en yderst tæt finale, hvor Vejle havde den største chance, da Andreas Albers misbrugte et straffespark, måtte kampen ud i forlænget spilletid. Men da ingen af holdene formåede at score i kampens ekstratid, skulle finalen afgøres i straffesparkskonkurrence.

På grund af turneringens indendørs-struktur foregik det ved hjælp af såkaldte amerikanske straffespark, hvor spillerne dribler fra midterlinjen ned mod målet. Og da Hobros Rasmus Lynge brændte det sidste af Hobros straffespark, kunne Andreas Albers afgøre det for østjyderne. Han svigtede ikke, og derfor endte det med en samlet 3-2 sejr til Vejle.

Sidste års vindere fra Brøndby formåede ikke at udnytte den massive opbakning fra hjemmebanepublikummet. De blågule endte godt nok i en tæt semifinale mod Vejle, som i sidste ende blev tabt 2-3 efter et Vejle-mål i sidste minut.

I stedet måtte hjemmebanepublikummet tage til takke med en tredjeplads, da HB Køge blev besejret 1-0 i bronzekampen. Her blev Brøndbys enlige mål i øvrigt scoret af det 19-årige talent Svenn Crone.