Den hollandske manager Louis van Gaal er vred på United-legenden Gary Neville, der som ekspert på Sky Sport gjorde grin med sin gamle klub, selvom holdet på udebane slog Southampton 2-1 i mandagens kamp. Neville mente, at Manchester Uniteds kommende kamp mod ærkerivalerne fra Liverpool risikerer at komme til at ligne et opgør mellem to »pub-hold«.

- Det kan blive The Dog and Duck mod The Red Lion, lød Nevilles muntre forudsigelse om det traditionsmættede opgør mellem to af Englands største traditionsklubber.

- Han kan sige hvad han har lyst til, fordi han er en tidligere legende, men netop som legende, er du nødt til at tænke over, hvad du siger, sagde Louis van Gaal, der dog indrømmede, at United var heldige med at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Southampton.

Gary Neville var en del af et særdels succesrigt United-hold under Alex Ferguson, men i modsætning til dengang ser han ikke det nuværende hold som et seriøst bud på Premier League-titlen. Han er generelt hård i sin kritik af holdet, selvom resultaterne er gode.