Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Irske Roy Keane var kendt som en hård hund på banen, og selv om det er lang tid siden, han var aktiv, er der stadig ingen, der bliver skånet, når først han ruller sig ud.

Det fik den store stjerne hos Manchester United, Paul Pogba, at føle, da han blev analyseret af den tidligere United-kaptajn efter englændernes nederlag til Sevilla i Champions League.

»Pogba er et stort problem, og hvis han ikke kan komme start 11'eren, så er du i vanskeligheder,« løs det fra Keane på ITV, hvor han er ansat som ekspert.

»Man forventer af store spillere, at de ændrer kampen, når de kommer ind. Men han gjorde ingenting, da han kom på banen forleden aften. Vi så det ved det første mål, han reagerede som en skoledreng. Han kan ikke lugte, når der er farer på fære. Grunden til, at du er en del af et hold, er, at når dine holdkammerater laver en fejl, så dækker du af for ham og rette op på fejlen.«

Paul Pogba lod frustrationerne få fuldt løb mod Sevilla.
Paul Pogba lod frustrationerne få fuldt løb mod Sevilla. Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Roy Keane ved, hvad han taler om. Som spiller nåede han over 400 officielle kampe for Manchester United i en periode, hvor klubben vandt alt, hvad der var at vinde. Det gør United ikke mere, og det er der en simpel forklaring på, mener han:

»Der er ingen, der hjæper hinanden, og de spiller ikke som de store .United-hold, hvor du var nødt til at skabe et resultat selv om det var off-dag. De spiller som individualister og ser ikke ingen engang ud til at være i stand til at gøre det,« siger Roy Keane.

Med 2-1-nederlaget på hjemmebane er Manchester United færdig i årets udgave af Champions League.

ØVERST I ARTIKLEN KAN DU SE KLIP FRA EUROPA LEAGUE-FINALEN SIDSTE ÅR, HVOR POGBA RAMTE ET HELT ANDET NIVEAU.

Andre læser også