Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Anføreren for den italienske fodboldklub, Fiorentina, Davide Astori, er død.

Klubben, der hører til i den bedste italienske række, skriver på sin hjemmeside, at den 31-årige forsvarsspiller blev fundet livløs på sit hotelværelse natten til søndag, og at døden indtræf, mens han sov.

»Fiorentina må dybt chokeret meddele, at anfører Davide Astori er død efter pludselig opstået sygdom,« skriver klubben i en pressemeddelelse.

»På grund af denne forfærdelige og delikate situation og fremfor alt af respekt for hans familie appellerer vi til medfølelse fra medierne.«

Fiorentina skulle søndag have spillet udekamp mod Udinese i Seria A, men den er som følge af dødsfaldet blevet aflyst. Det samme er resten opgørerne i de to bedste italienske rækker søndag. Det oplyser den italienske divisionsforening.

Astori startede sin karriere i storklubben AC Milan, men det var først, da han skiftede til Cagliari, at han etablerede sig som seniorspiller. Her spillede han i seks sæsoner.

Inden skiftet til Fiorentina var han i en sæson udlejet til Roma. Han nåede i alt 14 landskampe for Italien.

Astori efterlader sig blandt andet en datter på to år, og kondolencerne til ham og hans familie er allerede begyndt at vælte ind blandt andet på Twitter. Her følger et udpluk:

 

 

Andre læser også