Blot 13 sekunder skulle Sevillas Vitolo bruge på at finde vejen til Villarreals netmasker. Det er ny rekord for hurtigst scoret mål i Europa League-sammenhæng, og den ekstremt tidlige føring brugte Sevilla som platform til at banke bunden ud af værterne.

Sevilla rejser efter en målrig kamp hjem til Andalusien med en 3-1 sejr.

Andetsteds skulle Everton forsøge at forsvare den skamskudte engelske fodboldære. Det krævede knofedt en masse efter en svag første halv time af Everton at sænke Dynamo Kiev med 2-1. Ukrainerne kom i front, men masser af løb og flid kastede i slutfasen et straffespark af sig til Everton, og til trods for at det blev rystende usikkert eksekveret af Romelu Lukaku, så sneg bolden sig i nettet.

I Napoli slog hjemmeholdet kapital af en udvisning til gæsterne fra Dinamo Moskva. Den tyske veteran Kevin Kuranyi bragte russerne i front, men Napolis argentinske enmandshær, Higuain, slog til med et hattrick fordelt med to mål før pausen og et enkelt efter sideskiftet.

I den rene italienske forestilling tog Fiorentina imod Roma, og her udnyttede de lillablusede fra Firenze mismodigt romersk forsvarsspil og tog føring, men Keita fik udlignet til 1-1. Roma tillod sig tilmed at brænde et straffespark i anden halvleg.