Bastian Schweinsteiger kan med skiftet fra Bayern München til Manchester United se frem til en ugentlig løncheck på 275.000 pund om ugen - svarende til godt 2,8 mio. danske kroner.

Ifølge engelske Daily Star kan den tyske verdensmester dermed prale af at være den bedst betalte midtbanespiller i hele Premier League. En titel der tidligere tilhørte Manchester Citys Yaya Touré.

Bastian Schweinsteiger har skrevet under på en tre-årig kontrakt med 'de røde djævle'. En kontrakt der i alt vil sikre ham 419 mio. kroner i løn.

Tyskeren har længe været i kikkerten hos Manchester Uniteds træner, Louis van Gaal. Og derfor vil han formentlig ikke være ked af at belønne hans nye guldfugl med en stor løncheck.

Udover Schweinsteiger, som var med til at vinde VM med Tyskland i 2014, har United hentet yderligere en midtbaneprofil. Det er franske Morgan Schneiderlin, der er skiftet fra Southampton på en fire-årig aftale til en værdi af 262 mio. kroner.

Afskeden med angriberne Falcao og Robin van Persie kunne desuden tyde på, at Manchester United endnu ikke er færdige med at handle i dette transfervindue.