Den franske forsvarsspiller Eliaquim Mangala er ankommet til lægetjek i Manchester på Bridgewater hospitalet. Dermed ligner det, at et skifte fra Porto til Manchester City er tæt på at gå igennem for Mangala.

Det skriver internetmediet goal.com, der vurderer, at prisen for den franske landsholdsstopper bliver ca. 300 millioner kroner.

Allerede tilbage i januar havde Manchester City snøren ude efter Mangala, men i sidste transfervindue lykkedes det ikke for de engelske mestre at blive enige med franskmanden.

Eliaquim Mangala var en del af det franske landshold, der nåede kvartfinalen ved VM i Brasilien. Dog blev det ikke til nogle kampe for den 23-årige spiller. Men inden slutrunden har han nået at spille med i to landskampe for Les Bleus.

Dermed ligner det, at Manchester City endelig har fundet en løsning på spørgsmålet om, hvem der skal spille sammen med belgiske Vincent Kompany i midterforsvaret for de lyseblå.

Tidligere har spillere som Martin Demichelis, Joleon Lescott og Matija Nastasic forsøgt sig uden at være overbevisende.

Mangala kommer med tre sæsoner for Porto, hvor han har vokset meget siden sit skifte fra Standard Liège, og nu ser han altså ud til at skulle spille for en af verdens største klubber.