Steven Gerrard takkede af på Anfield lørdag og tilbage står Liverpool med spørgsmålet: Hvad nu?

Efter sidste sæsons imponerende andenplads så bliver det ikke til Champions League i denne sæson. Målene er udeblevet, og ifølge en stor bunke engelske aviser vil manager Brendan Rodgers i ekspresfart have løst to presserende opgaver. Der skal findes mindst en og gerne to top-angribere, samt en spiller til det centrale maskinrum, gerne med engelsk pas.

En overflyvning af mandagens engelske sportspresse sætter følgende tre navne i forbindelse med de røde.

Fernando Llorente, Juventus

Spanieren har aldrig rigtigt slået til i Torino-klubben efter skiftet fra Bilbao, og Liverpool skal være i duel med Sevilla og Valencia om at lande den 30-årige frontløber.

Stevan Jovetic, Manchester City

Serberen kom til Manchester højt besunget for sine meritter i Fiorentina, men efter købet af Bony synes vejen til spilletid endnu længere for angriberen. I 2015 er det blot blevet til syv kampe for ham og heraf kun to fra start. Med fem mål er han dog foran på topscorerlisten i forhold til Liverpools nuværende trio af offensive 'esser', Mario Balotelli, Fabio Borini og Rickie Lambert. Jovetic skal angiveligt koste 120 millioner kroner.

James Milner, Manchester City

Den engelske landsholdsspiller har kontraktudløb efter denne sæson, og rygtebørsen sender ham til Liverpool. Den alsidige midtbanespiller har ikke Steven Gerrards flair, men han vil tilføje Liverpool knaldhårdt arbejde og masser af kilometer i benene.