Riyad Mahrez’ bil var sidste år involveret i en fartovertrædelse, og Leicester-profilen var bagefter ikke i stand til at fortælle politiet, hvem køreren var.

Hans bil, en Mercedes Benz, blev 11. maj 2015 snuppet i at køre for hurtigt på M1-hovedvejen, og det kostede Riyad Mahrez en bøde på over 8.000 kroner. Det skriver BBC.

Onsdag indrømmede Riyad Mahrez over for Northamptonshires politi, at han 16. oktober 2015 undlod at give vigtig information omkring fartovertrædelsen. Den 25-årige Leicester-spiller blev i tre omgange opfordret af politiet til at fortælle, hvem køreren af hans bil var, men det undlod han således at svare på. Og det koster ham nu en straf, som udelukker ham fra at køre bil i seks måneder.

Bilen blev snuppet i at køre 124 kilometer i timen på en strækning, hvor det kun er tilladt at køre 80 kilometer i timen.

Riyad Mahrez er en dominerende spiller i Premier League i denne sæson, hvor han har scoret 16 mål. Det bringer ham op på en femteplads på ligaens topscoreliste.

Riyad Mahrez er – sammen med sine Leicester-holdkammerater Jamie Vardy og N’Golo Kante – blevet nomineret til PFAs kåring af årets spiller.

 
Riyad Mahrez gav Leicester muligheden for at kigge videre mod Premier League titlen.
Vis mere

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her.