Legenden Ryan Giggs vil ikke vise sig på gaden i en uge, hvis Manchester United taber til rivalerne fra City. Giggs savner Carlos Tevez, der nu tørner ud for City.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lørdagens tidlige Premier League-kamp er både topkamp og lokalderby. Duksene fra Manchester United tager mod lokalrivalerne fra Manchester City kl. 13.45, og United-legenden Ryan Giggs lægger ikke skjul på betydningen af kampen. 

- Taber du kampen, har du ikke lyst til at forlade dit hus den næste uge. Taber du, vil du blive mindet om det af en City-fan, når du går på gaden. Men det er nok også bare fordi, jeg er en af de lokale fyre, der bor i området, siger Ryan Giggs, der forudser en hård kamp.

 - Det vil flyve med taklinger. Du slipper ikke af sted med normale taklinger, alle spillerne forstår vigtigheden af kampen, siger Ryan Giggs ifølge Daily Telegraph

Carlos Tévez forlod United og fortsatte karrieren i City. Giggs taler ikke om forræderi som mange fans, i stedet erkender han åbent, at Tevez er savnet i United.

- Det er klar, at når du mister kvalitetsspillere, vil du savne dem. I United har vi mistet kvalitetsspillere, og klubben kommer videre, men Carlos var så sandelig en kvalitetsspiller, siger Ryan Giggs. 

Kampen begynder kl. 13.45. 6'eren viser kampen direkte, men du kan også følge den live her på sporten.dk. Klik her
United topper Premier League med med 54 point for 25 kampe. City er treer med 49 point i 26 kampe. Se hele stillingen her