Det er nok ikke mange andendivisions fodboldklubber, der får international opmærksomhed.

Men det gjorde drengene fra Aarhus Fremad for nylig på de sociale medier – og det skyldes intet mindre end et computerspil.

Fodboldfans fra hele verden har nemlig angiveligt spillet med den aarhusianske klub i computerspillet Football Manager den seneste tid, skriver JP Aarhus.

I spillet agerer man, som navnet antyder, manager for et fodboldhold uden for banen, hvorefter computeren spiller kampen.

Og Aarhus Fremad har leveret så gode resultater for mange managers rundt omkring, at de røg til tasterne for at dele succeshistorierne om andendivisionsklubben, blandt andet på Twitter.

»Tilsyneladende har en englænder spillet nogle sæsoner som Aarhus Fremad og derved udviklet en kærlighed til klubben,« forklarer direktør for Aarhus Fremad Lars Kruse til B.T. om et af eksemplerne.

Selv synes direktøren, at spillet virker mere kompleks end at drive almindelig fodboldklub – men han er vild med, at flere får et forhold til klubben.

»Det giver os omtale uden for Ringgaden, og det virker som en god måde at få introduceret flere til vores hold,« siger direktøren.

En anden har også skrevet på Twitter, at han har spillet med Aarhus Fremads angriber Jeppe Hansen, som i computerspillet havde scoret 18 mål i 12 kampe.

»Spillerne synes også, det er meget sjovt. De spiller det selv, kan jeg forstå, så det med, at Jeppe har været topscorer, det er meget sjovt,« siger Lars Kruse.

Klubben fra det nordlige Aarhus kvitterede ved at invitere alle Football Managers, der har spillet en sæson med Aarhus Fremad, til hjemmekamp på Riisvangen.

Det har dog ikke givet pote endnu, men klubben overvejer, om de på anden vis skal få flere af de nye fans til Aarhus.

»Jeg giver gerne en frokost, hvis de kommer til en kamp. Det ville være sjovt at få de her managers med på sidelinjen,« siger Lars Kruse og fortsætter:

»Men det kræver, at de slukker computeren og kommer på Riisvangen,« griner han.