FC Midtjylland indkasserede mestrenes andet nederlag i træk, og efter en times spil måtte forsvarsstyrmand Erik Sviatchenko lade sig skifte ud.

Dermed kan der potentielt være et begrænset antal spilleminutter tilbage i FCM-trøjen for stopperen - han er en af de FCM-spiller, der ventes varm på transfermarkedet.

Ekstra Bladet har meldt FC Augsburg inde i billedet. Desuden har St. Étienne og Marseille været forbi for at kigge på ham, men FCM-anføreren er ikke ved at pakke kufferten.

»Jeg har sagt, at jeg først vil orienteres, når der er noget helt konkret, men det er ikke sådan, at jeg vil væk for enhver pris. Og det er jo de overvejelser, jeg skal gøre mig - om det er nu eller først om et halvt år. Der venter spændende europæiske kampe med FCM, og det giver et perspektiv på at blive,« siger han.

Hvis der kommer noget konkret, så bliver det et spørgsmål om at veje for og imod. Udsigten til Europa med FCM versus hvad der nu måtte komme af europæiske tilbud. Der har tidligere været bud efter ham, men der var han ikke klar.

»Da jeg var 19 år, kom der et bud fra Karpaty Lviv, men der var jeg ikke klar. Nu er jeg 23, modnet og har spillet 100 Superligakampe. Jeg er mere klar nu,« siger han.