Tænk Taastrup. Danmarks 20. største by. Så stor er Gibraltar med sine små 35.000 indbyggere, Danmarks modstander fredag aften i Telia Parken.

Byen med postnummer 2630 har opforstret en enkelt dansk landsholdsspiller i Lasse Schöne, mens Gibraltars landstræner, Julio Ribas, har fundet samtlige sine 23 navne ud af samme materiale.

Den skulle med andre ord 'bare' overstås. Og det blev den, selv om det betalende publikum buhede af de rødhvide drenge ved pausetheen.

Danmark kørte Gibraltar over med en sejr på 6-0 efter en anden halvleg, hvor den danske selvtillidstank blev fyldt op med samme fart, som deltidsprofferne fra Gibraltar hev efter vejret.

Åge Hareide havde inden kampen insisteret på i hvert fald én ting.

For nok har nordmanden siden udtagelsen af truppen for næsten to uger siden insisteret på, at Gibraltar-kampen gav ham mulighed for eksperimenter, men et ellers oplagt forsøg på at prøve en venstrebenet spiller af på backpositionen i samme side blev lagt i graven med samme skovl, som Bendtner i Hareides afsluttende regeringstid har gravet sin landsholdsdrømme ned gennem en bog.

Robert Skov er ellers i Hoffenheim blevet brugt som wingback i et 3-5-2-system, men Hareide var urokkelig over for den idé - den tidligere Superliga-topscorers målnæse skulle i brug mod det et land, der kun ligger en times kørsel fra Marbella, hvor han er født, og Robert Skov snuste allerede efter 12 minutter et mål ind.

Uden at svinge det giftige venstreben mere end en støvlelængde tilbage scorede han sit andet landsholdsmål, igen mod Gibraltar, da målmand Kyle Goldwin kun fik halvpareret en ellers sløj afslutning på mål af Christian Gytkjær.

Gibraltar har i EM-kvalifikationen kun scoret to mål op til kampen mod Danmark, og på Parkens smattede bane var lilleputnationen på ingen måde farlig. Det blev til to forsøg - det ene blev kaldt offside, det andet var et hjørnespark, som røg ud over baglinjen.

Så bekymring over tre sikre point var der på ingen måde, og selv om publikum efter 45 minutter peb, var det blot for at blive mere underholdt med mål.

Det blev leveret straks efter pausen, hvor Åge Hareide ikke foretog nogen udskiftning og lod profiler som Christian Eriksen, Thomas Delaney og Simon Kjær få endnu mere tiltrængt spilletid.

Christian Gytkjær fik gjort op for sin første halvleg med et mål, der blev serveret med samme gode service, man ofte oplever på caféer i Sydeuropa, da en høj clearing fra Simon Kjær fik lov at passere både sidste forsvarsspiller og målmand, så Gytkjær blot skulle glide bolden i mål.

Det er ikke engang sikkert, at Taastrup FCs danmarksseriehold havde lavet en fejlvurdering af den karakter.

Den chokoplevelse fra anden halvlegs start var kun starten på et langt mareridt for Gibraltar, der fik det ene angreb efter det andet mod sig - uden at holde stand.

Næste mand på måltavlen blev Martin Braithwaite, som fik sat en af karrierens nemmere scoringer i nettet efter en assist, hvor han blot skulle sætte foden på Christian Eriksens fine indlæg.

Det gav Åge Hareide den fornødne ro, og landstræneren skiftede kort efter Martin Braithwaite og Lasse Schöne ud til fordel for Kasper Dolberg og Pierre-Emile Højbjerg, som fik lov at lege med.

En god leg set med danske briller, og den blev kun bedre midtvejs i anden halvleg, da en velspillende Daniel Wass på et af mange ryk frem fra sin højreback-plads fik sat Robert Skov op i midten af felten. En tæmning og over i den lange hjørne, som vi har lært så mange gange i sidste sæsons Superliga fra Skov.

Man skal kende landstræneren dårligt, hvis man tror, at han afviger fra sine idéer, og da Jens Stryger Larsen fik et hvil mod slutningen af kampen, gik Andreas Christensen og ikke Robert Skov ind og dækkede af for Udinese-spilleren. Robert Skov blev da også kåret til kampens spiller, så der var ikke så meget at komme efter dér.

24.033 tilskuere, eller danskere for den sags skyld (det var umuligt at spotte fans fra Gibraltar), i Parken fik i slutningen af kampen også, selvfølgelig, en Christian Eriksen-scoring at varme sig på til hjemturen, da den altoverskyggende danske profil besluttede sig for at tage et par træk og med stor selvfølgelighed lægge bolden ned ved roden af nærmeste stolpe.

Heldigvis var få af de frysende gæster i nationalarenaen gået hjem før slutfløjt, og de nåede også i allersidste sekund at se Christian Eriksen udnytte en blunder og lukke festen med målet til 6-0.

Det gik som forventet, og det betyder, at Danmark med blot et point i Dublin på mandag mod Irland er sikret en plads ved EM 2020.