Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Esbjergs Peter Ankersen lavede to smukke mål i 4-3-sejren over Saint-Étienne hjemme på et udsolgt Blue Water Arena. 

Esbjerg har skudt Martin Braithwaite afsted til Toulouse, og mon ikke vestjydernes ledelse modtager en henvendelse eller to på Esbjergs højre back.

Peter Ankersen spillede atter en fremragende kamp på backpladsen mod Saint-Étienne, og leverede oven i hatten også to fantastiske scoringer. Først drejede han et frispark op i krogen til stillingen 1-1, inden han i anden halvleg satte sidste punktum i målfesten med et flot langskud.

- Jeg har sagt til mine holdkammerater tidligere, at jeg kun scorer flotte mål, så det fortsatte jeg bare med, sagde hovedpersonen smilende.

Med sejren på 4-3 tog esbjergenserne det første stik i jagten på en plads i Europa League-gruppespillet, men opgaven er endnu ikke overstået. Om en uge venter returkampen mod Saint-Étienne, der sidste sæson sluttede på en femteplads i den franske liga og inden gårsdagens kamp havde leveret flotte resultater både i ligaen og i Europa League-kvalifikationen.

- Vi er klar over, at det bliver noget andet at spille dernede, hvor de har alle deres tilskuere i ryggen, men vi tager ned for at spille vores chance. Selvfølgelig skal vi have lukket bedre af, end vi gjorde i dag. Jeg syntes, at vi gav dem to eller tre lette mål, hvor vi kom til at bakke for meget, så vi skal have rettet op rent defensivt, men offensivt har vi bevist, at vi godt kan score mål, lød det fra Peter Ankersen.

Andre læser også