Kommer det danske kvindelandshold i EM-finalen? Svaret er ja, hvis man spørger bookmakerne.

Søndag spillede de danske kvinder sig i EM-semifinalen ved på mere eller mindre sensationel vis at besejre de tyske giganter efter at have været bagud 1-0. På torsdag venter semifinalen mod Østrig, der slog Spanien efter en dramatisk straffesparkskonkurrence.

Og her er Danmark ifølge spiludbyderen NordicBet favoritter til at gå videre. Nadia Nadim og co. er ganske vist ikke store favoritter - helt præcist får de 58 procent chance for at komme i finalen. Det svarer til odds 1,62, mens der på Østrig kan hentes odds 2,18.

Det er nok de færreste, der for en måned siden havde de store erfaringer med at spille penge på kvindefodbold, men ifølge Thomas Holm, der er pressechef hos NordicBet, har EM-slutrunden for alvor sparket gang i interessen for kvindefodbold.

»Indtil denne slutrunde har kvinde-fodbold ikke været blandt vores største spilleobjekter målt på omsætning, men det har virkelig ændret sig. Det danske landshold tiltrækker sig stor interesse fra vores kunder, og det er fuldt berettiget med det spil, de har vist,«, siger Thomas Holm og fortsætter:

»Vi har Danmark som ganske klare favoritter til at gå videre til semifinalen. Østrig er et godt kollektiv, men de får svært ved at matche profiler som Nadia Nadim og Pernille Harder.«

Danmark spiller torsdag aften klokken 18:00 semfinale mod Østrig, hvorefter Holland og England mødes klokken 20:45. Herunder kan du se NordicBets odds på de to kampe.

Hvilket hold går videre?

  • Danmark 1,62
  • Østrig 2,18

Hvilket hold går videre?

  • Holland 2,20
  • England 1,61