Antonio Conte, der har stået bag de seneste tre års mesterskaber til den italienske klub Juventus, træder tilbage. Det oplyser klubben på dens hjemmeside.

Det er ellers kun to måneder siden, at Antonio Conte forlængede kontrakten med Juventus, men nu har han meldt sin afsked til klubben, som han også spillede for som aktiv.

- Jeg har besluttet at afbryde min kontrakt med Juventus. Min beslutning er modnet med tiden, og mine følelser tog beslutningen. Det er svært at blive ved med at vinde med Juventus, siger Antonio Conte.

Sportsavisen La Gazzetta dello Sport og Torino-avisen La Stampa skriver, at en af årsagerne til bruddet er, at Antonio Conte har været utilfreds med klubbens transferstrategi.

Antonio Conte er tidligere blevet sat i forbindelse med jobbet som italiensk landstræner, efter Cesare Prandelli takkede af efter Italiens gruppespils-exit fra VM. Det vil Conte dog ikke kommentere på i den afskedsvideo, der er lagt op på Juventus' YouTube-kanal.

- Lige nu tænker jeg kun på nuet, og min beslutning er lige blevet truffet. Så hvad vil jeg gøre? Jeg tænker over det i morgen, siger Antonio Conte.

Antonio Contes farvel har desuden fået Juventus' præsident Andrea Agnelli til tasterne:

- Kære Antonio. Du har været en stor leder for vores spillere, og denne nyhed gør mig enormt ked af det. Jeg tænker på de tre år, vi har brugt sammen. Tre år, hvor vi har skrevet historie med denne klub. Tre mesterskaber i træk og to italienske supercups, men mest af alt stor vækst, skriver Juve-præsidenten.