Bayern München vandt sikkert med 2-1 over Bayer Leverkusen lørdag aften.

Ingen ser ud til at kunne stoppe Bayern München i denne sæson i Bundesligaen. De forsvarende mestre havde inden lørdagens opgør vundet 22 ud 24 kampe og endnu ikke prøvet at tabe i sæsonen. Den statistik blev der heller ikke lavet om på imod Bayer Leverkusen.

Hjemme på Allianz Arena vandt Bayern München sikkert med 2-1 over Leverkussen, der ellers er en af kandidaterne til at kunne true Bayern Münchens dominans. Gæsterne måtte dog give fortabt og kunne lige før pausefløjtet se Mario Mandzuckic gøre det til 1-0.

Bayern skulle kun bruge kort tid af anden halvleg til at udbygge den føring, da Bastian Schweinsteiger scorede direkte på frispark og gjorde det til 2-0. Her fra cruisede hjemmeholdet sejren hjem, og en sen scoring af Stefan Kiessling i overtiden kunne ikke ændre på den sikre sejr.

Med de tre point fører Bayern München nu Bundesligaen med 71 point og har hele 23 point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen. Leverkusen dumper efter nederlaget ned på fjerdepladsen - fire point efter Dortmund.