Atletico Madrid er stadig lige efter Real Madrid i toppen af den spanske Primera Division efter en sejr på 1-0 over Espanyol lørdag aften.

Atletico lod sig ikke presse af at storebror i den spanske hovedstad, Real Madrid, tidligere på aftenen havde vundet deres opgør over Malaga og var rykket seks point foran.

I et intenst opgør mod rækkens nummer ni Espanyol vandt Atletico Madrid 1-0 på et mål af Diego Costa i anden halvleg.

Hjemmeholdet havde bolden mest i de første 45 minutter, men havde svært ved at bryde igennem et velorganiseret Espanyol-mandskab, der stod godt på banen. Tættest på en scoring kom David Villa, da han efter 22 minutters spil headede på mål, og bolden kun gik få centimeter forbi mål.

Atletico Madrid lagde ud med et voldsomt pres i anden halvleg, og der skulle ikke gå længe inden det gav pote. David Villa sendte en stikning i dybden til Diego Costa, der oversprintede sin direkte modstander i Espanyols midterforsvar og sikkert satte bolden ind til 1-0. Det var Diego Costas 22. sæsonmål i Primera Division.

Costa var tæt på at komme på tavlen igen, da han kom alene med Francisco Casilla i Espanyol-målet, men vinklen blev spids for angriberen.

Mod slutningen af opgøret forsøgte gæsterne sig med et pres for at få udlignet Atletico Madrids føring. Men på trods af de gode intentioner fik Espanyol ikke nettet til at blafre bag Thibaut Courtois, og hjemmeholdet tog sejren med 1-0.

Dermed er der status-quo i toppen af Primera Division, hvor Atletico Madrid fortsat er tre point efter Real Madrid på førstepladsen.