Vi er nået til vejs ende i 'Fede forhold', og i sæsonens sidste afsnit kulminerer flere af Tina og Isabels helt store drømme.

Vi ser et af livets store øjeblikke udfolde sig, da Isabel går på knæ for Tina i et escape room. Men frieriet gik dog langtfra som planlagt, fortæller Isabel, da B.T har parret med over en telefon.

Der var lagt op til de helt store følelser, da Isabel havde tænkt sig at holde en tale for Tina, inden hun ville bede om hendes hånd.

Men følelserne fik overtaget, og det blev en meget kort affære.

Her går Isabel på knæ for sin Tina.
Her går Isabel på knæ for sin Tina. Foto: DR PRESSE
Vis mere

Dagen op til den store begivenhed var også plaget af nervøsitet, manglende appetit og manglende søvn for Isabels vedkommende.

»Jeg var nervøs for, om Tina ville finde ud af det, for begge vores familier vidste det, og det skulle holdes hemmeligt i et godt stykke tid,« fortæller Isabel.

Hun fortæller også, at der var en lille mikroskopisk frygt for, at Tina ville sige nej.

Men efter Isabel stillede spørgsmålet, var der ingen tvivl om, at det blev et 'ja' fra Tina, da hun faldt på knæ og hulkende omfavnede sin nu kommende hustru.

»Jeg blev så rørt, fordi hvis vi tager udgangspunkt i, hvor vi startede eksperimentet, og hvor vi er nu, så er vi kommet rigtig langt. Alt gik bare op i en højere enhed,« siger Tina, som tilføjer, at hun ikke havde fattet mistanke om frieriet.

Men det er ikke de eneste fremtidsplaner, som parret får på plads i aftenens afsnit.

Tina er nemlig kommet så langt med sit vægttab, at de nu kan få opfyldt deres største drøm: nemlig at blive forældre.

»Det er mega fedt, at vi er kommet så langt og kan tage næste skridt sammen. Det er en ubeskrivelig følelse. Helt fantastisk,« siger Tina, som nu er godkendt til fertilitetsbehandling.

Sådan så Tina og Isabel ud, da de begyndte eksperimentet.
Sådan så Tina og Isabel ud, da de begyndte eksperimentet. Foto: Privatfoto.
Vis mere

»Det er mega dejligt. Sandsynligheden for, at vi har et barn næste år, er rimelig stor,« fortsætter Isabel.

Men Tina er ikke den eneste, som skal lægge krop til et større indgreb i den kommende tid.

I aftenens afsnit ser vi også, at Isabel bliver bevilget en hudoperation, hvor hun skal have fjernet overskydende hud, som er et resultat af et vægttab over to omgange på samlet 82,2 kilo.

Hvis det ikke var for coronaens indtag i Danmark, kunne hun faktisk have nået den første operation inden programmets afslutning.

»Jeg er overlykkelig. Det er det, jeg har kæmpet for i lang tid. Det bliver så godt,« siger Isabel.

I afsnittet bliver det skitseret, hvordan Isabels mave skal opereres. Men det er ikke kun maven, som står for tur, fortæller hun til B.T.

Hun skal også have fjernet overskydende hud på arme, ryg, lår og baller ad flere omgange på tre-fire operationer.

»Lige nu er den (den overskydende hud, red.) ubehagelig, fordi den tynger og hiver mig nedad, og det er svært at holde rent. Vi har faktisk flere gange oplevet, at Tina er trillet over på det, når vi har ligget ned, og det kommer i klemme,« fortæller Isabel.

Seerne får også lov at se kvindernes sidste vejning, hvor Isabel har tabt 27,4 kilo, og Tina har nået sit mål om at smide 30 kilo med et vægttab på 31,7 kilo.

Begge konkluderer de, at de 'ikke kunne have gjort det bedre'.

Du kan se sæsonens sidste afsnit i aften klokken 20.30 på DR1.