Det er blevet tid til sæsonens sidste afsnit af 'Fede forhold', og her ser vi Rikke få revanche med burger-testen, og Michael, som hiver de store kærlighedserklæringer frem.

Alt i alt har eksperimentet foruden at give parret en sundere livsstil givet dem et sundt parforhold, fortæller de, da B.T fanger Rikke og Michael over telefonen.

Det er vist ingen hemmelighed, at Rikke var godt og grundigt træt af den famøse burger-test, som hun dengang kaldte 'åndssvag'.

Nu er hun tilbage for at prøve en gang mere, og denne gang er resultatet et helt andet.

Rikke var svært begejstret efter revanchen med burger-testen og fejrede det med at omfavne sin mand.
Rikke var svært begejstret efter revanchen med burger-testen og fejrede det med at omfavne sin mand. Foto: DR PRESSE
Vis mere

Testen viser nemlig, at Rikke denne gang er mere tiltrukket af Michael end burgeren, og det får smilet frem hos dem begge.

»Det var dejligt. Jeg synes stadig, testen er åndssvag, men det var et fantastisk resultat,« siger Rikke, inden hun fortsætter:

»Jeg synes mere, den siger noget om, at vi er blevet bedre til at være kærester. Det var det, jeg blev så glad for.«

Michael afslører, at han da er en smule lettet over resultatet, og siger, at det viser, hvor meget hans kone har rykket sig.

Michael får også fortalt i afsnittet, at han er blevet mere forelsket i Rikke. Hun er faktisk 'det godeste', der er sket for ham.

Det vækker en stor glæde i hende at få at vide.

»Det betyder, at gnisten stadig er der. Vi er gået fra at være venner, der bor sammen, til at være et par igen. Jeg har det helt sikkert på samme måde,« siger Rikke til B.T.

Heldigvis er Michael af helt samme opfattelse. Den sunde livsstil har givet dem et sundt parforhold igen.

Sådan så Rikke og Michael ud, da de startede projektet i november 2019.
Sådan så Rikke og Michael ud, da de startede projektet i november 2019. Foto: DR PRESSE
Vis mere

»Vi er blevet mere kærlige. Vi husker at snakke sammen og husker først og fremmest at være kærester ud over at være forældre,« siger Michael, inden han fortsætter:

»Vi sætter mere pris på hinanden, hvor man før tog den anden lidt for givet i en travl hverdag.«

Begge mener de, eksperimentet har hjulpet dem til at komme op af sofaen, hvor de lige så stille var ved at falde hen hver for sig.

Nu har de mere energi til at lave ting sammen. Michael siger, de i dag har det lige så sjovt sammen, som da de fandt sammen for syv år siden.

Det er også blevet tid til parrets sidste vejning, hvor der er blandede reaktioner over resultatet.

Rikke har på syv måneder tabt sig 10,4 kilo, og Michael har smidt hele 31,2 kilo.

I afsnit fem så man, at parret havde en diskussion over, at Rikke valgte at tage projektet mere med ro, for at hun kunne følge med.

På den baggrund er Rikke rigtig glad for resultatet på trods af, at hun inden eksperimentets start havde sat sig et mål på 25 kilo.

»Jeg blev så glad, for det viser, det er den rigtige måde, jeg har valgt at styre det på. Det går ikke så hurtigt, men det går fremad,« siger hun.

Hun tilføjer, at eksperimentet har været sådan en omvæltning for hende, at hun føler, hun også har tabt 10 kilo psykisk.

Michael var dog ikke helt tilfreds med sit resultat. Han havde håbet at tabe 40 kilo i løbet af programmet.

I dag ser han dog tilbage og er ganske tilfreds med resultatet, hvis han tager de hårde dage i mente. Heriblandt nævner han julen, som endte med at spænde gevaldigt ben for dem begge.

Du kan se det sidste afsnit af 'Fede forhold', som bliver sendt mandag aften klokken 20.30 på DR1.