Star Wars-stjernen Oscar Isaac, der spiller Poe Dameron i Star Wars: The Force Awakens, venter barn med den danske instruktør Elvira Lind.

Det skriver People.

Parret har indtil nu holdt graviditeten hemmelig, men mandag blev de spottet sammen i New York, hvor Elvira Linds babybule kunne ses gennem hendes lange kjole.

Den kommende fader er sandsynligvis bedst kendt for sin rolle som Poe Dameron i Star Wars-universet, men han har blandt andet også medvirket i X-Men: Apocalypse, Robin Hood, The Bourne Legacy og filmen Drive, der er instrueret af danske Nicolas Winding Refn.

Elvira Lind er instruktør, fra København og blev færdiguddannet på en filmskole i Cape Town i Sydafrika i 2006. Hun specialiserer sig i dokumentarfilm og har premiere på sin nyeste film til Tribeca Film Festival, der afholdes i april måned i år.

Ifølge People medvirker 38-årige Oscar Isaac i mange nye filmprojekter i 2017. Blandt andet sci-fi-thrilleren Annihilation, hvor Natalie Portman også medvirker og igen som karakteren Poe Dameron, når den kommende Star Wars-film Star Wars: The Last Jedi har premiere til december.

Oscar Isaac medvirker desuden i en af Trentemøllers musikvideoer, som Elvira Lind har instrueret. Du kan se den her.

Oscar Isaac (tv.) på den røde løber sammen med kollegaerne Jennifer Lawrence og James MacAvoy til premiere på X-Men: Apocalypse.
Oscar Isaac (tv.) på den røde løber sammen med kollegaerne Jennifer Lawrence og James MacAvoy til premiere på X-Men: Apocalypse. Foto: REUTERS
Vis mere