I 2008 medvirkede Silas Hols for første gang i 'Vild med dans', men i år skal han ikke være med.

Det skriver danse-stjernen på sin Instagram-profil.

'Nu er der en hel del der spørger og har spurgt den sidste tid om jeg skal være med i VMD i år... og nej; det skal jeg ikke,' starter 35-årige Silas Holst sit oplsag.

Silas Holst har deltaget i 'Vild med dans' seks gange og vundet to af dem. Han vandt i 2011 sammen med Sophie Fjellvang-Sølling og igen i 2014 med Sarah Maria Franch-Mærkedahl.

Ud over at offentliggøre at han ikke er med i 'Vild med dans', så fortæller Silas Hols også, at han har andre planer til efteråret - og muligvis er det derfor, at han ikke deltager i programmet. Silas Holst skriver nemlig:

'Til gengæld har jeg et andet projekt igang til efteråret som jeg glæder mig helt sindssygt til at delagtiggøre jer i. Noget jeg er meget stolt af og som rammer dit fjernsyn til efteråret... og tak for alle de søde ord i sender.'

I 2017 blev Silas Holst vraget af TV 2 efter to års pause, da de ikke havde valgt ham til 'Vild med dans'-holdet. Det kom dengang som et chok for den 35-årige danser.

'Mange har spurgt, om jeg skal lave ’Vild med dans’ i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er ’ikke nødvendig’ i år,' skrev Silas Holst før Vild med dans i 2017s udgave.