Niels Olsen skal være hovedpersonen i første program af det relancerede ’Her er dit liv'

Da Ørkenens Sønner optrådte i Frederikshavn i weekenden, fik de overraskende besøg af Puk Elgård på scenen. Hun ’kidnappede’ Niels Olsen, der skal være første hovedperson i en ny omgang af det populære tv-program ’Her er dit liv’, som Puk er vært på.

Mandag blev programmet optaget, og det var en overrasket Niels Olsen, der tog imod sine gæster.

- Det var totalt overvældende. Jeg var helt overvældet undervejs. Tænk, at de havde samlet alle de mennesker for mig, siger en tydeligvis begejstret og næsten mundlam Niels Olsen da bt.dk møder ham lige efter optagelserne.

En del af konceptet i det gamle, klassiske tv-program er, at den kidnappede hovedpersonen intet ved, om at familie, venner og DR har brugt flere måneder på at grave guld og glemt fortid frem for at præsentere det hele for seere og hovedpersonen i programmet, der kører fredag klokken 20 på DR1.

- Jeg havde ingen anelse. Men der var nogle mærkelige opkald til Joy (Niels kone red.). Men hun sagde bare 'åh, nu ringer de fra teatret igen!'. Men jeg havde virkelig ingen anelse, siger Niels med et fjoget grin, inden han vender tilbage til de mange venner, kolleger og familien, der venter.

Nyt tempo og flere gæster

’Her er dit liv’ var DR’s store seersucces, der under kanalens monopoltiden kunne samle hele familien. Dengang var Geregers Dirckinck-Holmfeld vært. Og senest for 12 år siden sad Camilla Miehe-Renard i værtstolen.

- Det er et positivt program, som skal underholde. Det er et overflødighedshorn af gæster og overraskelser, hvor vi hylder en kendt, der har givet danskerne noget særligt. Det er en hyldest og en tak, som samtidig giver seerne mulighed for at gå helt tæt på, siger DR’s underholdningschef Jan Lundme, og fortæller at programmets tempo er sat i vejret, så der kommer flere gæster i gennem.

I tidligere programmer er danskerne kommet tæt på store navne som Otto Brandenburg, Svend Auken, Diana Benneweis og Buster Larsen og på fredag, kan du altså træde et skridt nærmere Niels Olsen, og se hans reaktion, når han bliver konfronteret med sin Melodi Grandprix-fortid, Mgala fra Den Eneste Ene, pelshuer og uventede gæster i sin elskede sauna.