Den kulørte time

Cecilie Hother har delt en god nyhed, for hun har vundet en sag i landsretten. Det mærkelige er bare, at hendes modpart i sagen også mener at have vundet. Vi forsøger at finde og hoved og hale i den juridiske strid.

Og så er der nyt om Jes Dorphs stævning af advokaten bag TV 2s undersøgelse. Flere af Dorphs tidligere TV 2-kollegaer og prominente tv-værter er indkaldt som vidner, heriblandt Morten Ankerdal og Janni Pedersen.

Det fremgår samtidig af et læk, at TV 2s korrespondent Rasmus Tantholdt i redegørelsen har fortalt, at han oplevede Therese Philipsen som grænseoverskridende og at hun gramsede på ham.

I panelet sidder Niels Pinborg, Per Kuskner og Jonas Kuld Rathje. Din vært er Ditte Okman.

Programmet produceres af Sarah Bech, Kasper Rising og Alex Brøndbjerg.

Den kontante time

En liter komælk. Mere skulle der ikke til for at skabe drama imellem Alternativet og Veganerpartiet, da sidstnævnte fandt en liter almindelig mælk i Alternativets køleskab på Folkemødet. Konflikten har nået et niveau, hvor en psykolog skal mediere mellem parterne.

Barbara Bertelsen har deltaget i et hemmeligt sikkerheds-topmøde i København i weekenden. Det kritiseres Statsministeren nu for. Men hvorfor egentlig? Det spørger vi Søs Marie Serup om.

I studiet sidder også Niels Pinborg, Per Kuskner og Jonas Kuld Rathje. Din vært er Ditte Okman.

Programmet produceres af Sarah Bech, Kasper Rising og Alex Brøndbjerg.