Den kulørte time

Er det en kønssygdom? Er det lopper? Lige meget hvad det er, så har en del efterhånden bemærket, at sangeren Tobias Rahim piller sig i skridtet under sine optrædener. Den store mand kan ikke stå på en scene uden at skulle røre ved dilleren - men hvorfor?

Det diskuterer Nikolaj Vraa, Per Kuskner, Thomas Heurlin og Peer Kaae om, når de også undersøger en mærkelig Tik Tok-trend, som Shu-bi-dua har været udsat for i årevis.

Vi ringer også til Peter Aalbæk, der har sagt farvel til sin sidste andel i Zentropa. Dansk films største provokatør skal nu fokusere på opførelsen af sin by, Herfølge Bjergby.

Den kontante time

Ifølge Ekstra Bladet har en eller flere ukendte politikere på Christiansborg svært ved at holde styr på deres hund. I hvert fald er der gentagne gange fundet efterladenskaber fra menneskets bedste ven i Folketingets lokaler. Men det vides ikke, hvem afsenderen er, og derfor kigger vi på listen over mulige syndere.

Vi taler også om Madonnas alvorlige sygdom og en episode fra Las Vegas, hvor Britney Spears fik en lussing af basketstjernen Victor Wembanyamas bodyguard.

I studiet sidder Thomas Heurlin, Per Kuskner og Peer Kaae. Din vært er Nikolaj Vraa.

Programmet er produceret af Sarah Bech.