Aller Medias direktion bliver nu trukket længere ind i Se og Hør-skandalen, efter manden bag bogen om ugebladet har afgivet forklaring til politiet. 

Det sker efter forfatter og tidligere journalist på Se og Hør, Ken B Rasmussen,  torsdag har været til en fem kvarter lang afhøring hos Københavns Vestegns Politi i kølvandet på afsløringen af Se og Hørs overvågning af kendte og kongeliges brug af kreditkort i perioden 2008 til 2012.

Her har den 48-årige forfatter fortalt politiets efterforsker, at Aller Medias næstekommanderende, udgiverdirektør Per Ingdal, der var ansvarshavende chefredaktør på Se og Hør fra november 2008 til juni 2009, ifølge Ken B Rasmussens oplysninger var vidende om brugen af kreditkortkilden.

- De spurgte ind til, hvordan det var foregået, og om ledelsen var vidende om det. Jeg kunne bare bekræfte det og sige, at selvfølgelig var ledelsen vidende om det.

Læs også: Nu får Casper Christensen sin hævn: Laver tv-serie om Se og Hør


Og når du siger ledelsen?
- Det er chefredaktører, redaktionschefer hele redaktionssekretariatet. Det er dem, der uddeler opgaverne.

Hvad med den midlertidige chefredaktør?
- Jeg kan sige det sådan, at som jeg fik det fortalt dengang, så var den midlertidige chefredaktør, ham der var mellem Qvortrup og Henningsen, også fuldt vidende om det, siger han med henvisning til Per Ingdal, der sidder andenøverst i Aller-hierakiet som udgiver-direktør.

Læs også: Se og Hør-skandalen: Her er de afslørende mail

Det var det, du fik at vide dengang - og det er også det, du har fortalt politiet?
- Ja. Jeg fik fortalt dengang, at han vidste alt om det, siger Ken B Rasmussen.

Det er første gang, at forfatteren siger, hvad der ifølge ham er foregået i den virkelig verden på Se og Hør og ikke i en fiktiv roman.

Per Ingdal har tidligere over for BT afvist at kende til den såkaldte tys-tys-kilde. Det har torsdag ikke været muligt at få en kommentar fra Per Ingdal.