Nu kan du tilføje pisk, vibrator og håndjern efter mælk, æg og kartofler på indkøbslisten, når du handler i Netto mellem jul og nytår.

Det fremgår af supermarkedets kommende tilbudsavis, hvor de under overskriften 'et helt uskyldigt nytår' på særdeles jule-lummer vis får præsenteret en række erotiske varer for danskerne.

Her kan man blandt andet købe en 'roterende læbestift' som 'kilder dejligt på læberne' eller 'massagemiddel til hvis noget sidder fast og skal gøre det modsatte'.

Se videoen: Pift sexlivet op: Tre frække nyheder til kvinder

Se videoen: Pift sexlivet op: Tre frække nyheder til mænd

Hos Netto er man dog ikke bange for at kunderne får julemaden galt i halsen, når de læser den opsigtsvækkende tilbudsavis.

»Nej, ikke når det er på det her niveau. Vi er godt klar over, at nogen måske vil reagere, fordi det er lidt anerledes. Men det er jo nytår, og det er jo bare ment, som lidt spøg og skæmt. Det er også derfor vi har gjort lidt ekstra ud af teksterne,« siger marketingschef Martin Hasgaard Olesen til BT.

Man skal dog ikke forvente at sexlegetøj bliver en fast bestanddel lige forløbig

»Nu skal man aldrig sige aldrig, men jeg kan ikke forestille mig at sexlegetøj, kommer til at være en fast del af sortimentet. Vi ser nu heller ikke det her som decideret sexlegetøj, men hvordan vores kunder ønsker at bruge det må altså være helt op til dem.«

Tilbuddene gælder fra 27.-31. december.

Foto: Netto
Vis mere