Mathilde og Bettina Christiansen.
Mathilde og Bettina Christiansen.

DSB må ofte stå model til meget negativ omtale. Men denne historie er anderledes positiv. I et Facebook-opslag storroser en mor DSB-personalet i et tog mellem Holstebro og København, hvor hendes datter befandt sig fredag aften.

Moderen Bettina Christiansen beskriver i sit Facebook-opslag, hvordan hendes 18-årige datter Mathilde Christiansen blev udsat for en meget ubehagelig situation i toget mod København:

Datteren havde købt en pladsbillet, men pladsen var optaget af to damer, som dog rejste sig straks, da Mathilde Christiansen forklarede, at det var hendes plads. Men på den anden side af midtergangen sad en fuld mand alene og sagde til damerne, at de skulle blive siddende, og at Mathilde ”fandme kunne sætte sig over for hende,” som Bettina Christiansen skriver på Facebook.

Damerne satte sig igen, og Mathilde Christiansen måtte sætte sig ved manden. Her begyndte han at svine hende til og tale grimt til hende i lang tid. Til sidst blev det for meget for den unge pige, som på daværende tidspunkt var grædefærdig og bange.

Imens sad de to damer på den anden side og lod som ingenting, mens manden fortsatte. Heldigvis kom billetkontrolløren og spurgte, hvad der foregik. Det fik Mathilde Christiansen til at bryde helt sammen. Billetkontrolløren blev tosset og skældte den fulde mand ud, hvorefter kontrolløren tog hende med sig til en lille kupé på 1. klasse, hvor hun fik vand og kage og servietter til øjnene.

Lidt efter havde han fri og skulle af toget, men sagde til Mathilde Christiansen, at kollegerne havde fået besked. Efter et kvarter kom en kvinde fra DSB og fortalte, at der holdt en taxa til hende på Hovedbanegården, og at en DSB-medarbejder ville komme og følge hende hen til den. Det gjorde der, og den 18-årige kvinde kom sikkert frem til sin destination klokken 22 fredag aften.

Du kan se Facebook-opslaget, hvor Bettina Christiansen beskriver det hele her:

Hendes opslag er efterfølgende blevet modtaget utroligt positivt af folk på sociale medier, som også roser DSB-personalet. I skrivende stund har det over 25.000 ’likes’ og næsten 1500 delinger.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.