Den klassiske kunde hos prostituerede er typisk en mand, men det nyåbnede dukkebordel ved Aarhus, hvor man kan have sex med menneskelignende dukker, har også haft andre kunder.

»Vi har haft to kvindelige gæster op til bordellet åbnede onsdag, mens vi har kørt en testperiode for at se, om der var interesse for det,« fortæller ejeren Odin, der ikke ønsker at få sit fulde navn frem, men BT er bekendt med ejerens fulde navn.

Han fortæller til BT, at man allerede den første dag har haft 12 kunder - de var dog alle mænd, som havde det typiske fællestræk, at de er generte over for det modsatte køn.

Dukkebordellet Doll House vakte stor opsigt onsdag, fordi det er det første bordel i Danmark, hvor det ikke er mennesker af kød og blod, man kan have sex med, men i stedet meget realistiske sexdukker.

De to besøgende kvinder har været en del af et par, der gerne ville prøve en trekant, og det er nemmere at gøre med en dukke, fordi der ikke kommer følelser ind i billedet, påpeger Odin.

»Det er en god måde for par at prøve en trekant på, uden at ens kæreste bliver jaloux, så det har været parrernes begrundelse.«

På hjemmesiden skriver det nye bordel: »Velkommen til Doll House - Stedet hvor pigerne ikke siger nej, og hvor alle gentlemen er velkomne. Vi har skabt et univers fyldt med fantasier, så du får en gennemført oplevelse...«

Kunderne bliver taget imod af en værtinde, som bliver vist hen til den ønskede sexdukke.


Bordellet er indrettet som et lægeværelse, et klasselokale, en stue og et SM-rum, hvor kunderne kan udleve deres fantasier.

Foto: TV 2 Østjylland
Vis mere

Lige nu er alle fire dukker med kvindelige træk. Men på sigt vil der også være en mandlig dukke, som både homoseksuelle mænd eller kvinder kan benytte.

»Alle er velkomne, om de er mænd eller kvinder og uanset præferencer,« slutter bordelejeren.

Priserne varierer mellem 500 kroner for 30 minutter med én dukke op til 3500 kroner for 180 minutter med fire dukker.