Alberto Contador er skuffet over manglende støtte og manglende løn fra Astana.

Lige nu er Alberto Contador sammen med Bjarne Riis og resten af Team Saxo Bank-Sungard på træningslejr på Fuerteventura. Spanieren venter på en afgørelse i sagen mod ham:

Har han dopet sig bevidst, eller havnede stoffet clenbuterol i hans krop, fordi han spiste en forgiftet bøf? Det er det store spørgsmål. Imens Contador venter på det spanske cykelforbunds vurdering af den sag, fortæller han nu, at sagen og uvisheden går ham så meget på, at han mister håret og har problemer med at sove.

- Jeg har mistet meget hår på grund af stress, siger Contador til ABC.es og fortæller videre, at han i de seneste to måneder har lidt af søvnløshed.

Contador fastholder sin uskyld og langer ud efter Astana-holdet, der stadig betaler hans løn. Eller i hvert fald burde gøre det.
 
- Efter jeg har vundet to Tour de France, en Giro og en Vuelta med dem, har de ikke engang udsendt en støtteerklæring. Og jeg har ikke fået løn siden september, siger Alberto Contador.

Han mener, der mangler både viden og perspektiv hos de mange mennesker, der udtaler sig om den positive prøve, der viste en meget lille koncentration af clenbuterol.

- Folk skelner ikke mellem fem pictogram clenbuterol og andre stærkere stoffer. Jeg vandt ikke touren på grund af fem pictogram clenbuterol. Jeg bliver testet hver sjette dag året rundt, hjemme, i konkurrencer, og når jeg træner. Jeg er altid blevet testet, og der har aldrig været noget. Der foregår ikke noget lusk, siger han