Stjernebokseren Floyd 'Money' Mayweather har i sinde at leve op til sit kælenavn i boksebraget mod Manny Pacquaio. Han har nemlig fået specialdesignet en tandbeskytter med diamanter, guld og 100 dollar-sedler.

Over 150.000 kr. betaler bokseren med tilnavnet 'Money' for en tandbeskytter. Den 38-årige bokser er kendt for sin ekstravagante opførsel og alene den længe ventede kamp mod Pacquaio står til at indbringe Mayweather over én milliard kroner.

»Min karriere har varet 19 år og jeg har formået at holde tandsættet intakt,« siger 'Money' Mayweather til kendis-mediet TMZ.

Alligevel er det ikke unikt for boksebranchen, at en bokser viser sig frem på den måde. Faktisk brugte hans britiske kollega Amir Khan omkring en kvart million kroner på sine bokseshorts i sin kamp mod Devon Alexander i december. Den skyhøje pris skyldtes, at den 28-årige bokser fra Bolton havde fået syet tråd af 24 karats guld ind i shortsene.

Efterfølgende donerede Khan sine shorts til velgørende formål. Hvorvidt Mayweather har samme plan med sit udstyr er tvivlsomt, da han tidligere har givet udtryk for, at han kun tjener pengene til sig selv.